Dag 30. Ulrika är i mål
Ulrika Billström

Nu är den första av oss Vinter.tjejer i mål efter 30 dagar. Hur gick det då? 

-Mitt mål med utmaningen var att öka konditionen och styrkan, berättar Ulrika Billström. Hon har alltid tränat mycket, men kände att hon ville bli både snabbare i löpningen och starkare i skidåkningen. 

Av sin personliga tränare Tobias Granström fick hon ett upplägg med intervaller på löpband och ett antal styrkeövningar för hela kroppen.

-Att gå in på ett gym har inte lockat mig alls. Jag har alltid gillat bäst att träna utomhus, men jag måste säga att styrketräningen blev en riktig aha-upplevelse. Nu älskar jag det! Det är en kick att se hur snabbt man kan nå resultat. Och jag tror att jag kommer att märka stor skillnad i vinter. Hur mycket jag har förbättrat konditionen visar sig i spåret på nästa träningspass. 

-Framför allt har utmaningen lärt mig jättemycket om både kost och träning. Dessutom tycker jag att det är riktigt roligt att träna inomhus. Lite har jag minskat i både vikt och centimetrar, men det var absolut inte viktigt för mig, säger Ulrika

För att fira att hon klarat de 30 dagarna belönade hon sig med en liten godispåse.

-Det var ljuvligt, avslöjar godisråttan Ulrika som ändå bestämt sig för att fortsätta på den nyttiga vägen. Ny uppföljning med PT är inbokad om 30 dagar. 

Ulrikas resultat:
Vikt -1,8 kg
Midja -2 cm
Rumpa -2 cm