Pling i telefonen så-där kvart över sju. Var är du, Ludde? Frågan kom från PT-Petter som var på hugget. Det var jag också men i min kalender var det 08.00 som gällde. Väl ur bussen och framme vid Shopping visade det sig att något nätverk pajat ihop i huset så inga kortläsare funkade - ingen musik eller tv heller.

Nåväl. Det löste sig. Petter hade använt tiden fram tills dess jag kom med att städa i gymmer. Snyggt och prydligt var det också.

Problemet var att Petter hade städat bort sin i-pad. Den fanns ingenstans.

Visade sig också att tidsangivelsen var den rätta - hos mig.

Roligt att upptäcka att det finns andra än jag själv som är lite vilse i pankakan emellanåt.

Petter har, för övrigt, kittat upp sig med nya skor. Blåa Adidas.Mocca, ni vet.

"Five-a-side-skor", som han själv påpekade. Det betyder någon form av fotbollsspel i vinter. Ska närmare undersöka var - och mot vem, eller vilka. De bör ha benskydd :)

Lättare i dag är förra veckans träning. Eller också börjar den redan betala sig. Kanske var det för att jag fick köra ensam (utan Petter) och kunde "fuska" lite..?

Nej, det känns allmänt lättare i kroppen. I söndags blev det långpromenad efter lördagens intervaller. Stentunga ben första 20 - sedan stadigt bättre och avslutningen med en lätt spurtlöpning mot hemmet på Notviken gav inte infarktkänsla - närapå tvärtom.

Återkommer.

Ludde Wästfelt