Jag känner mig i bra form och har hunnit springa flera långa pass och jag kommer säkert att hinna med några löppass till innnan det är dags att åka. Har fått skavsår lite här och där på kroppen efter mina långpass, konstigaste stället är nog naveln ;-) Planerar att ha ett eget vätskebälte med mig med gel, snickers och Dextrosol men bältet skaver lite just nu.

Kört med PT Tobias en gång i veckan som jag hade planerat och det känns som om det ger den lilla extra mentala knuffen. Det är skönt att höra honom säga "Det här klarar du!" Så självklart!

Känner pyttelite förkylning (tror att jag känner efter nu också...) och tar Kan Jang för att mota bacillerna. Någon extra magnesiumtablett pillar jag också i mig, det är bra för muskler och pumpen. Berocca tar jag varje morgon. Ja du hör...Mycket mental  förberedelse. Försöker släppa nervositeten och bara se fram emot loppet med lust och glädje. Blir KUL att få uppleva detta i Barcelona.

//Maria Karlström