På banan igen!

Känner mig superpeppad inför Barcelona Matathon nu och längtar efter att få åka!

Det har varit några "bakslag" dock eftersom maken drog sig ur som löparkompis - han har haft svårt att träna däruppe i Ishavet och vill inte ge sig på att springa ett maraton. Så nu får jag lita till min egen kraft helt och hållet! Har också precis börjat nytt jobb så första veckan gick all energi åt till att bara vara ny på jobbet, löpningen tog stryk. Men nu är jag definitivt på banan igen. 

Långpassen har känts finfina och jag känner mig stark. Vill absolut INTE dra på mig något otäckt förkylningsvirus nu och känner mig nästan lite skrockfull mellan varven och vågar knappt tänka på/prata om virusar ;-) Handsprit och apelsiner är det som ska mota bort sjukdomar nu.

Till helgen blir det en långtur till en annan väninna i en annan by - Alvik. Från stan´ut till henne blir det ca 25 km. Det blir nog det längsta passet innan det är dags. Det gäller att hitta motivationen och också nya löparsträckor.

Förutom långlunkpass har jag lagt in 60 sek intervaller x 10 under min "vanliga" löptur. Framför allt för att kliva ur just det där lunkandet - något som jag lärde mig på löpgruppen i höstas. Planerar också att köra med PT-Tobias en gång i veckan nu fram till avresan den 15 mars. Det blir en extra sporre/belöning till mig själv! Smusslar även in lite dans (aerobics/zumba) mellan varven - det kan inte hjälpas ;-)

 //Maria Karlström