Träning längs isvägen

Bara fem veckor kvar till Barcelona Marathon! Nu utökas träningen med löppass längs isvägen på luncherna...

Nu är fokus på löpningen. Jag springer ute när jag hinner, som på lunchen. Isvägen är perfekt att jogga på i år med en fin snötrottoar!
Mellan 5 och 9 km försöker jag hinna med att löpträna ca tre gånger i veckan sedan lägger jag in ett längre pass på helgen när jag har mer tid. Då blir det ca 2 timmar i marafart för att vänja kroppen vid att jobba längre tid. 
Vattnet i vätskebältet hinner bli som en "Slush" under de här timmarna! I helgen ska jag springa ut till en kompis i Södra Sunderbyn som har lovat att ha sin bastu på värmning till jag kommer fram! Jag behöver inte springa hem - jag är lovad skjuts. Lite kul att kunna variera sträckorna på det sättet och nu väntar hon ju dessutom att jag kommer så det är inget jag kan missa = extra morot!

//Maria Karlström