Hälsopaketet

Hälsopaketet

Starta det nya året med ett Hälsopaket! Perfekt som julklapp till dig själv eller någon du tycker om. Startdatum 2 eller 9 januari 2017.

Pris: 1495:- . Sista betalning/anmälningsdag 31 december.

Detta ingår:
Personligt kostprogram
Personligt träningsprogram för gymträning på Inpuls
2 träffar med PT Sofia
21 dagar provperiod med Kangen vatten
Kroppsscanning vid tre tillfällen

För mer info kontakta Sofia Henriksson: sofia@inpuls.nu
Anmälan samt betalning gör du i receptionen på Inpuls, Bibblo

15123322_1197301163668234_1683110110130771734_o

 

Läs mer

Detox till våren

12841197_1003281656403520_5108659584200103020_o

Det finns flera olika sätt att göra en detox. En del metoder är lite mer extrema och en del är lite mildare varianter.

För mig handlar det mer om en renare livsstil med ekologiska råvaror och mycket raw food varje dag.

Läs mer

Juica

Jag är helt såld på egen färskpressad juice! Denna morgon startade jag min frukost med ett glas morotsjuice. Så underbart gott! Dessutom är juicen fylld med en massa nyttigheter som tex enzymer..

Morotsjuice

 

Läs mer

Hösten

Nu är hösten här vilket betyder för många en ny start. Ny termin, ny tid och man kan nästan känna att en ny era startat!

Blåbär

Jag har spenderat några timmar i blåbärsskogen för att få mina älsklingsbär i frukostsmoothien.

Läs mer

Sommar och träning

Sommar

Härliga sommardagar! Själv har jag spenderat en vecka på Seskarö. Då blev det lite ändrade träningsplaner. Träningen blev utomhus istället. Tänkte dela med mig av ett av passen som går att träna i princip var som helst. På gymmet eller i sommarstugan.

Seskarö

Läs mer

Analys och tester för Crossfit

En av veckans alla PT-klienter vill bli bättre i Crossfit. Gjorde hållningsanalysen samtidigt som tester i rörlighet och övningar som knäböj. Blev supereffektivt. Vi var nere i gymmet och sprang upp till pt-rummet för behandlingar mellan varven.

Anna

Läs mer

Öppet hus

I morse hade shopping öppet redan från 7.30. På Inpuls fick man fri träning och ta del av ett superbra erbjudande på månadskort för endast 99 kr.

Pernilla Och Kirsi

Läs mer

Powersmoothie

Nu har vi fått påfyllnad på näringsprodukterna som ingår i detox-paketet. Finns att köpa på Inpuls Shopping.

Ekologiska Produkter

Läs mer

Tidig start

Kl 6 i morse var dagens första PT klient på plats. Teknikträning i marklyft och maxtest i marklyft blev morgonens pass. Kollade även benlängdsskillnad före vi startade.

Karin Teknik

Läs mer

Teknikträning i marklyft

I dag har vi fotat nya bilder till Inpuls hemsida. Gjorde en liten mini-konsultation och muskeltester på Anna under tiden eftersom vi ska träna några pass. Den nya behandlingsbänken har kommit och var mycket finare än på bilden. Nu börjar alla pusselbitar falla på plats i vårat fina PT-rum. Älskar att vara där. Så bra energi. :D 

Pt Rum

Läs mer

Näring efter träning

Jag har alltid med mig något att ta direkt efter träningen. Varierar mellan olika superfoods, vassle och aminosyror. Dagens kombination blev vassleprotein, nässla och maca.

Efter Träningen

Läs mer

Ny vecka

Ny vecka igen och vi går mot ljusare tider. Passade själv på att ta en lång promenad när solen sken som bäst, så härlig start på den nya veckan.

I dag beställde jag en behandlingsbänk som vi ska ha i PT-rummet.

Läs mer

Näringsboost i ett glas

Såhär i förkylningstider så kan det vara bra att ladda med lite extra för immunförsvaret. Gjorde denna till mellis. Supergod och fräsch!

Näringsboost

Läs mer

Raw food kaka

Inför Alla hjärtans dag vill jag dela med mig av ett recept på en supergod raw food kaka.

Raw Cake

 

Läs mer

Avslutande kursen

Nu är det dags igen att packa mina väskor och flyga till Stockholm för den avslutande kursen i Fysiopraktik. På torsdag och fredag är det utbildning med Lars Örum i Muscle Release Technique, mobilisering och impulsering. Lördagen spenderas på söder och prov med Sebastian Pisano.

Rörlighet

 

Läs mer

Behandlingar och personlig träning

Axlar Klient

I dag har vi haft fullt upp med personllig träning och behandlingar här på gymmet i Shopping. Bäckenbehandling med kilar, kostanalys med uppstart på vårat näringspaket/detox och en massa träning såklart!

Läs mer

Nytt träningsår!

Hoppas att du haft en skön ledighet och att du både hunnit lata dig och röra på dig en del! Med nytt år följer också nya mål och ett tips för att komma vidare i träningen är att ta hjälp av en personlig tränare...

Läs mer

God jul och gott nytt år!

Efter helgerna kommer du bland annat att få följa vår nya fysiopraktor här på bloggen. Du får veta mer om de behandlingar hon erbjuder, men också vad som är på gång ...

Läs mer