Träna och utmana dig med dina kollegor tillsammans med oss på Inpuls

Vi vet alla att kroppen stelnar till av flera timmar framför ett skrivbord och ryggen värker efter en lång dag med tunga lyft eller mindre ergonomiska ställningar på ditt jobb. Vi vet att detta slitage även påverkar humör på arbetsplatsen, orken att leka med barn eller barnbarn på kvällar och helger samt möjligheten att utföra diverse vardagssysslor utan krämpor. Därför vill vi ge företag chansen att samla ihop sina anställda och på en timme per tillfälle förbättra förutsättningarna för en trivsam arbetsmiljö med bättre humör, ork och sammanhållning.
Att träna regelbundet ökar energin i kroppen. Detta innebär färre sjukskrivningar och högre produktivitet – trivseln ökar, liksom kreativiteten. Mindre stress och lägre personalomsättning är några ytterligare fördelar. På de flesta företag påverkas arbetseffektivitet och kvalitén mycket positivt av regelbunden motion. Med andra ord orkar man uträtta mer under en vanlig arbetsdag samt även efter arbetsdagen tillsammans med vänner och familj.
Vi på Inpuls kan erbjuda dig och dina kollegor ett roligt sätt att skapa en bättre sammanhållning på och samtidigt ge er chansen att upptäcka nya träningsformer. Träningen skräddarsys utifrån era behov, oavsett om det är att prova på Bygg och Bränn för första gången eller om det är att ha ett återkommande pass under en längre tid. Ni behöver varken vara i ”bra form” eller ha stora förkunskaper. Vi kan lova er att ni kommer att gå ifrån varje pass med en ny syn på vad ni är kapabla att klara av.
Det vi behöver veta från er är antalet deltagare samt vilken dag och tid. Vi kommer att göra allt för att ge er den bästa möjliga upplevelsen vi kan.

Kontakta mig för ett personligt samtal med information om företagsträning:
camilla@inpuls.nu

MOTIVATE EACH OTHER YOU ARE STRONGER TOGETHER

 Se vår film från företagsträning med Swedbank och Läkarjouren här

Företags bob