Löpning/Styrka


löpning_styrkaEXTRAINSATT utomhusträning på vårt schema from 16 maj! Passen bokas som vanligt via web/app och är självklart GRATIS för dig som Inpulsmedlem!

Läs mer

Vi firar dubbelt på Inpuls Shopping

Shopping 4_webb _600x 400

Lördag 24 oktober 2015 kl 10-16 fyller Shopping 60 år och vi firar 4 år i huset. Kom och träna gratis och passa på att köpa träningskort för 7 månader, men du betalar endast för 6 månader.* Kortet börjar gälla från den här dagen.

Läs mer

Rosa Oktober 2015

Daaans

Fyra lördagar i oktober lägger vi in extra roliga happyningspass! Passen kostar 100 kr/st, pengarna går oavkortat till "Rosa Oktober - Stiftelsen mot bröstcancer i Luleå".

Läs mer

Rosa lördags-pass 2014

Bröstcancerfonden
Tre lördagar i oktober lägger vi in extra roliga happeningpass!
Passen kostar 100 kr/st, pengarna går oavkortat till Rosa Oktober - Stiftelsen mot bröstcanser i Luleå.
Bokning och betalning (betalas vid bokning) sker i receptionen.

DUBBELT UPP
För varje hundralapp vi får av dig - så skänker vi från Inpuls också 100 kronor.

Läs mer

Inspirationskväll med Amanda

Inspirationskväll med Amanda

Måndag 25 augusti 2014 kl 18.45 på "Lillan" (nedanför Inpuls Bibblo).

Vill du göra en förändring i ditt liv, men känner att du inte har självförtroendet eller inspirationen att genomföra det? Nu har du chansen att med hjälp av Amanda kliva utanför din komfortbox, utvecklas och växa som människa.

Läs mer

Träna triathlon med oss i sommar!

Triathlon juli 2014

Alla är välkomna och det kostar inget.

Under fem tisdagar, med start 15 juli, har du som är nyfiken på triathlon möjlighet att testa de olika grenarna som ingår. Nybörjare eller mer rutinerad spelar ingen roll. Du behöver inte vara medlem i Inpuls, det kostar ingenting och du behöver inte anmäla dig i förväg. Alla är välkomna!

Läs mer

Nyfiken på personlig träning?

Nyfiken på PT

Välkommen till Elite hotell, måndag 12 maj kl 19-20.
Kom och träffa våra personliga tränare som alla har olika inriktningar och specialkunskaper. Vi bjuder på en macka och kaffe/te. Ta gärna med en vän! Läs mer och anmäl dig >

Läs mer

Rosa oktober

Rosa oktober

Varje lördag under oktober månad kommer vi att lägga in ett roligt "happyningspass"! Passen kommer att kosta 100 kr/st, pengarna går oavkortat till Cancerfonden! Hjälp oss hjälpa! Bokning/betalning sker i receptionen

Läs mer

Luleå hamnfestival 2013

Luleå hamnfestival 2013

Träna med Inpuls på Luleå Hamnfestival lördag 13 juli 2013. Starta dagen på bästa sätt i Luleås egna Central Park, Stadsparken. ALLA är välkomna, ingen föranmälan och det finns gott om plats. Så ta med dig din bästa vän, mamma, grannen, mannen eller barnen och kom och delta i Luleås största träningspass!

Läs mer

Lär dig grunderna i yoga

Yoga

Lär dig grunderna i Yoga söndagar kl 16.30-17.30 den 27 januari, 10 februari och 24 februari 2013. Du bokar passen som vanligt.

Välkomna !

Läs mer

Våga träna tungt

Våga träna tungt

Börja nya året med en inspirerande föreläsning med världsmästaren i Bodybuilding Lisbeth Grape "Våga träna tungt". Torsdag 3 jan 2012 kl 18.00, ca 45 min, på Inpuls Bibblo. 

Läs mer

Vi firar 1 år

Vi firar 1 år

Inpuls Shopping fyller 1 år 22 oktober - Det ska vi fira !
Köp ditt årskort* från 22 oktober-5 november 2012 så bjuder vi på första månaden samt hela medlemsavgiften (Värde upp till 1069:-) .

Adm. avgift tillkommer på 199:-.
Vi hänvisar till Inpuls Bibblo vid köp av kort

Läs mer

Tjejerna i fokus - killarna på menyn

Tjejerna i fokus - killarna på menyn är det lördag 6 okt 2013 kl 9-16

Hela oktober finns mycket att glädjas över. Vi firar 5 år på Inpuls Bibblo och 1 år på Inpuls Shopping. Vi firar också att vår Pernilla är och att vi har möjligheten att hjälpa cancerforskningen framåt.Det här betyder så mycket för oss att vi gärna vill bjuda in dig och alla du känner att fira tillsammans med oss.

Med Rosa Bandet-kampanjen är tjejerna i fokus hela oktober, men vi har valt att fokusera extra mycket på rosa just den här dagen. Vi bjuder på en meny av prova-på-pass med enbart killar som ledare och vi har massor av erbjudanden får både tjejer och killar.

Välkommen till oss och ta gärna med alla du känner!

 

Läs mer

Inpuls Triathlon

Inpuls Triathlon

Äntligen dags att boka in 2012 års Inpuls Triathlon med Henrik, Malin W och Anna Gustafsson ! De guidar er lördag 13 oktober mellan kl 12-15 i Body Pump, spinning och PSI.

Läs mer

Stora fettförbränningsdagen 23 april

23april

Du hinner fortfarande till Beach 2012! Vi visar hur du effektivt slimmar formerna med våra inspirerande föreläsningar och roliga pass. Kom och lyssna och träna - visa vem som har kontrollen över din kropp måndag 23 april mellan kl 16-21 på Inpuls bibblo.

Läs mer

Träna bättre 2012

Träna bättre 2012

Tema föreläsningar "Träna bättre 2012" torsdag 8 mars kl 19.30. Temat för kvällens föreläsning är bålträning.

  • Varför tränar vi bålen
  • Vilka funktioner har musklerna kring bålen
  • Finns det några skaderisker
  • Tips på träningsupplägg
  • Fri entré,
  • Boka dig i receptionen, begränsat antal platser 

 

 

 

 

 

Läs mer

Må bättre i axlar och nacke

Vi håller återigen en föreläsning om träning, denna gång ett hett ämne som är anledningen till att många tränar på gym idag - stelhet och svaghet i axlar och
nacke, hur ska man träna rätt för att öka rörlighet och styrka? Hållning och styrka i denna delen av kroppen är viktig för att undvika problem vid till exempel ett stillasittande arbete.
gratislogo

Vi håller till på Inpuls kyrkogatan mellan 19:30-20:30 torsdagen den 23 februari 2012.

Läs mer

Inpulsloppet 2012

Den 20-21 januari 2012 arrangerar vi vår första utomhustävling. Loppet går i Antnäs BK:s välpreparerade skidspår.Ta chansen att vara med i ett unikt 40 km seedninglopp till Vasaloppet som en kvällstävling i elljus på fredagen. Det kommer att finnas musik, uppvärmning och massage som på storloppen.
 
 

Läs mer

Vinnande hudvård

Spamorgon

Välkommen till en morgon söndag 27 nov kl 9-11 2011 fylld med avslappnande livskvalité ! Starta dagen med att ge både insidan och utsidan av kroppen något gott till frukost.

Läs mer

Upptäck Inpuls x 2 !

Upptäck Inpuls x 2 !

Inpuls öppnar dörrarna på vid gavel och bjussar på träningen i båda våra träningsanläggningar 21-27 november 2011. Så passa på: ta med bästa polaren, din bättre hälft eller jobbarkompisarna och lär känna grymma, trevliga och personliga Inpuls.

Läs mer

Vi älskar våra medlemmar !

Träningsfest lördag 8 oktober 2011 kl 11-15

Kära medlemmar, vi vill fira lördagen med Dig och Dina kära med fri träning på Inpuls. Detta gäller både gym& gruppträning.

 

Läs mer