Mousserande, Cava, Prosecco och Champagne är några kända bubbelsorter men vad skiljer de åt? All champagne är mousserande men allt mousserande är inte champagne. Den här provningen är en djupdykning i bubblornas värld där vi testar fem olika bubbliga drycker. 

Torsdag 21/11 kl. 18.00-19.30 i vår lounge på Inpuls
329 kr/person samt 18 års åldersgräns
Endast för Inpulsmedlemmar!

Obs! Föranmälan gäller, endast 30 platser. Återbetalning sker ej.
Anmälan och betalning sker i receptionen på Inpuls senast söndag 17/11.
 
Kvällens sommelier är Petter Nyberg:
Petter är delägare och restaurangchef på restaurang CG. Han är född och uppvuxen strax utanför Luleå, i den lilla byn Mörön och är utbildad sommelier vid Restaurangakademien i Stockholm, där han gick ut som kursetta. I restaurangen känner du igen Petter tack vare längden, hans blonda välkammade hår och ett leende som sällan är långt borta.

Varmt välkommen!

Bubbelprovning