Vi samlas på BBB för uppvärmning och energishot från Nocco. Alla deltagare får en tröja från Company Line att bära under loppet.

Loppet startar kl. 18 på BBB. Incheckningen öppnar kl. 17 vid BBB. Du är välkommen att låsa in din väska på Inpuls innan. Vi har personal på plats som guidar dig rätt under rundan.

Första stop är Södra hamnplanen där Hemmagastronomi och Bottenvikens Bryggeri bjuder på lyxiga sliders och hembrygd lättöl.

Andra stop är Varvets grönområde med ostprovning från Hemmagastronomis eget sortiment.

Tredje stop är Villgot där välkyld rosé med tillbehör utlovas.

Fjärde stop blir en mysig bonfire på Udden där kockarna serverar grillat.

Till sist lunkar, löper, går eller rullar vi tillbaka till Norra hamn där Hemmagastronomi bjuder på skaldjur och bubbel.

Alla som går i mål är vinnare och det firar vi såklart! Vi lottar dessutom ut superfina priser från Peak, Hemmagastronomi, CG, Villgot och Inpuls. Vad sägs till exempel om en Peak Performance Heliumjacka för alla säsonger värd ca 2000 kr?

Festen fortsätter på Cgs där du bjuds på en drink om du visar upp din målgångsbiljett. De som fotar sig vid respektive stop och taggar InpulsGastroRun deltar i en extra utlottning på CGs.

Pris: 395 kronor.

Anmälan: Anmälan görs via Simple Signup som är öppen från 6 maj kl. 09 till 26 maj. Anmälan är bindande vid betalning och återbetalning görs inte.
Anmäl dig här

Du behöver inte vara medlem för att dela i Inpuls Gastro Run men du måste vara minst 18 år. Max antal deltagare är 200 personer så se till att anmäla dig i tid!

Du är välkommen att låsa in din väska på Inpuls och duscha efteråt, dock senast till kl. 21.30.

Välkommet till ett riktigt gott lopp där alla är vinnare!