STARK GENOM KLIMAKTERIET
Föreläsning och Yoga

Onsdag 9/10

17.30-18.30 Yogaklass Fire & Flow 
Pris: 199 kr Obs! På Clarion hotel, Luleå
En svettig flödande yogaklass till musik. Monika guidar dig genom en intelligent, utmanande sekvens med humor och värme. Öppen för alla som har provat yoga förut.

19.00-20.00 Föreläsning ”Stark genom klimakteriet” + boksignering (och försäljning)
Pris: 199 kr Obs! på Clarion hotel, Luleå

20.00-21.00 Försäljning av boken "Stark genom klimakteriet"  samt signering.
Pris: 200 kr/st Obs! på Clarion hotel, Luleå

Bokning och info klicka här
Ps. Du behöver inte vara Inpulsmedlem för att deltaga.


MONIKA BJÖRN
Monika har mer än 25 års erfarenhet i träningsbranschen och är en av Sveriges mest välkända tränings- och yogaprofiler både på hemmaplan och internationellt. Hon har i många års tid presenterat regelbundet på några av världens största träningsevent. 

Idag verkar hon som träningsexpert med inriktning på kvinnohälsa, konceptutvecklare, personlig tränare, yogalärare och författare.

Till vardags finns hon på Linnégatan Fem, en exklusiv PT-studio i centrala Göteborg som hon även är delägare i, där hon tränar allt från motionärer till elitidrottare i yoga och funktionell träning. 

Monika utbildar och vidareutbildar yogalärare inom sin egen yogafilosofi Yoga247 och har en podcast, ”Sistersister”, tillsammans med två andra kvinnor mitt i livet. 

I januari 2017 släppte Monika sin första bok: ”Yoga för dig som tränar” och hösten 2018 släpptes Monikas andra bok ”Stark genom klimakteriet - fysiskt, psykiskt och mentalt” (Norstedts).

STARK GENOM KLIMAKTERIET
Nämn ordet klimakteriet och de flesta tänker på något negativt. Men så behöver det inte vara! Författaren och träningsexperten Monika Björn pratar med både humor och allvar om hur vi själva kan påverka vårt välmående.

"Stark genom klimakteriet" är en föreläsning för aktiva kvinnor mellan 35-60 år, som vill ta makten över sin egen hälsa. En föreläsning som visar att det finns hopp - och att det finns många saker man själv kan göra för att må bättre under en för många tuff tid i livet.

Föreläsningen, precis som Monikas bok med samma namn, vänder sig framför allt till kvinnor, men även till alla dem som jobbar med kvinnor på daglig basis: läkare, sjuksköterskor, fysioterapeuter, personliga tränare, yogalärare m.m.

En sak är ju trots allt säker, förr eller senare hamnar hälften av befolkningen i klimakteriet och då är det bra att veta vad du kan göra åt de vanligaste besvären.
Monika bok

Monika B