Träna triathlon med oss i sommar!
Alla är välkomna och det kostar inget.

Under fem tisdagar har du som är nyfiken på triathlon möjlighet att testa de olika grenarna som ingår. Nybörjare eller mer rutinerad spelar ingen roll. Du behöver inte vara medlem i Inpuls, det kostar ingenting och du behöver inte anmäla dig i förväg. Alla är välkomna!

Ledare är Mikael Renström och Andreas Johansson.     

Tisdag 15 juli kl 18.30-19
Introduktion, teori
Du får veta lite mer om triathlon och du har möjlighet att ställa frågor.

Tisdag 22 juli kl 17-18:30
Cykel
Vi utgår ifrån och avslutar på Inpuls. Hela gruppen håller ihop under passet, vi kör i lugnt tempo. Ta med egen valfri cykel och egen cykelhjälm. Kort info om cykelvett i trafik och hjälp av eventuella inställningar.

Tisdag 29 juli kl 17-18
Simning
Vi utgår ifrån och avslutar på Inpuls. Tillsammans går vi ner till norra hamn eller gultzauudden. Simtips och prova-på-sim, med eller utan våtdräkt.

Tisdag 5 augusti kl 17-18
Löpning
Vi utgår ifrån och avslutar på Inpuls. I grupp springer vi i lugnt tempo med fartlek och du får lite bra tips att tänka på när det gäller löpning!

Tisdag 12 augusti kl 17-19
Minitriathlon
Nu provar vi på att göra alla tre momenten i följd. Korta sträckor och enkla vägbeskrivningar, i eget tempo. Vi utgår ifrån Gultzaudden. Kort sim, start vid badstranden - simma längs med land och vänd vid (förvald vändplats), simma tillbaka till badstranden (ca 10-15 min sim). Sedan sätter vi oss på cykeln och kör längs banken till Munkeberg och Preem vid Mjölkuddsrondellen, vänd och kör tillbaka till Gultzau. Sista momentet springer vi mot Bergnäsbron, viker av vänster före bron upp mot Länsstyrelsen och tillbaka längs residenset och bostadsområdet på Gultzaudden.