Träningsresa Rhodos 2017

Rhodos _hotellet1Rhodos here we come again!
Nu är det dags för en ny träningsresa till solen. Den här gången återvänder vi till vackra Rhodos och hotell Sunprime Miramare Beach endast 4,5 km från Rhodos stad....

Läs mer

BokningsspärrKlocka
För din skull inför vi nu nya bokningsregler på passen, med start måndag 28 september.

Läs mer

Kom igång Bootcamp. Ny grupp!

Kom igång Bootcamp

Under fem veckor får du i grupp träna tillsammans med våra fantastiska instruktörer. Under tio träningspass får du massor av inspiration och motivation som gör dig stark, smidig och välmående.

Läs mer

Triathlon med Andreas och Mikael

Triathlon

Välkommen på en gratis föreläsning om triathlon och presentation av upplägget inför triathlongruppen som startar i februari. Torsdag 29 januari kl 18.30-19.30 på Inpuls Bibblo. Alla är välkomna!

Läs mer

Öppet hus onsdag
22 oktober kl 16-20

Inpuls Shopping fyller 3 år! Det firar vi med snittar och rosa bubbel (alkoholfritt). Dj finns på plats och våra personliga tränare Lasse och Magda bjuder på Small Group-pass. Passa även på att köpa årskort och Small Group-paket till extra bra priser...

InpulsShopping3ar

Läs mer

InChange – föreläsning på Inpuls Bibblo 27 jan kl 19.

Ta första steget till en förändring!
Det här är en föreläsning för dig som är beredd att kliva ur komfortzonen. Genom att börja träna, äta bättre och helt enkelt bli din egen bästa vän som peppar och uppmuntrar kan du nå långt. Och mer än du tror kan förändras. Föreläsningen vänder sig till både föräldrar och ungdomar mellan 14 och 19 år.

 

Läs mer

Tänk på

Du som är helt ny Inpuls medlem och ska gå på Indoor walking och spinning tänk på att komma cirka 10 minuter före passet.

Läs mer

Grundteknik Yoga

Nu har du möjlighet att under 5 tillfällen (60 min/gång) under september och oktober månad lära dig grunderna i Yoga .

Läs mer

Kom igång

Kom igång

Under fyra veckor får du i grupp träna tillsammans med en coach. Under åtta träningspass hjälper vi dig att hitta den träning som passar dig. Målet med kursen är att du ska hitta glädje och motivation i din träning.

Läs mer

Ny app

Ladda ner Inpuls nya bokningsapp för både iOS och Android får bokning av pass 

Läs mer

Nya barnrummet är klart!

Nu har vi öppnat vårt nya barnrum en trappa ner där barnen kan roa sig medan föräldrarna tränar! Barnrummet är bemannat måndag - torsdag kl 16.50-19.50. Lördag 1, 8 och 15 december 2012 gäller kl 9-12. Efter jul gäller nya tiden. Välkomna ner!

Läs mer

Nominerade till Årets företag i Norrbotten

Nominerade till Årets företag i Norrbotten

Inpulstjejerna Pernilla Forsberg, Kirsi Poikela och Susanne Vesterlund från Luleå har utsetts till Årets företagare i Norrbotten.De blir därmed också representanter för Norrbotten i riksfinalen som avgörs den 12 oktober 2012.

Läs mer

Nominerade till Årets företagare

Vi är så stolta att Inpuls är nominerade till Årets företagare 2012 av Luleå näringsliv.  Årets företagare är en av sex priskategorier i den prestigefyllda Hjärnbalken, en symbol för positivt företagande i Luleå. Nu håller vi tummarna när vinnare koras på Luleå näringslivs prisgala den 11 maj i Kulturens hus.

Läs mer

Fik blir gym !

Allas vår Bitte som drivit fiket & Fräsch stängde igen sin verksamhet i fredags. Vi tackar för ett suveränt samarbete och önskar henne lycka till på vägen. Samtidigt är vi glada att hon fortsatt är med oss som hälsovägledare för Xtravaganza. Lycka till Bitte, även om vi kommer sakna dina underbara smoothies och mackor m.m. !
Under vecka 13 2012, i slutet på mars, räknar vi med att inviga Easy line från Tecno gym där Bitte hade sitt fik. I de maskinerna kör du cirkel träning, individuellt eller i grupp med övningar för hela kroppen. Mer info kommer.    

Läs mer

Barn och övervikt

Hur kan du som förälder hjälpa ditt barn på rätt sätt? Välkommen till ett kostnadsfritt seminarium den 21 februari 2012 kl.19.00 i skolrestaurangen på Bergskolan, Blockvägen 1 på Bergnäset i Luleå. Dr. Hanna Viklund, barnmottagningen i Piteå föreläser om barn och övervikt. Anmälan görs på www.mulligabarn.se. Ett arrangemang i samarbete med Scandic hotel och Inpuls.

Läs mer

Inpuls + Shopping = Sant !

Inpuls + Shopping = Sant !

Du är bjuden på bröllop, nu på lördag den 22 oktober 2011 kl 10-16.
Kom till Shopping och fira stans coolaste giftermål.
Upplev den lyckliga combon av hälsa och handel.
Det är lite som handen i handsken, som mjölk i kaffet, som kärlek och kyssar. Välkommen!

 

Läs mer

Näringslivspris 2011

Näringslivspris

Näringslivspris 2011

I samband med landstingsfullmäktiges höstmöte den 13 oktober delas landstinget och Almi Företagspartners gemensamma näringslivspris för 2011 ut. Priset går till Pernilla Forsberg, Kirsi Poikela och Susanne Vesterlund på Inpuls Träning i Luleå AB.

 

 

Läs mer