Vad har vi på Inpuls gjort?
Vi har ökat städfrekvensen och kommer att rengöra områden som ofta är i kontakt med händer ex. dörrhandtag, kranar, tvålbehållare och bokningsstationer mer frekvent.

Vi har ställt ut handsprit på olika ställen i anläggningen. I gymmet har en hygiensstation upprättats med engångshandskar och sprayflaskor med ytdesinfektion för bästa hygien.

Vad kan du som medlem göra?
Om du av någon anledning sitter i karantän- antingen frivillig eller beordrad - ber vi dig att vara hemma och inte besöka oss under karantänperioden.

Om du känner dig sjuk - vänligen stanna hemma tills du känner dig bättre! Det är alltid en bra riktlinje när du känner dig sjuk - oavsett coronavirus eller inte.

Känner du dig frisk är du välkommen att besöka oss precis som vanligt. Men kom i håg att god hygien är ännu viktigare än tidigare. Torka din träningsutrustning efter din träning och använd våra engångshandskar.

Vi följer Folkhälsomyndighetens och WHO:s riktlinjer rekommendationer och uppdaterar om förändringar sker. För mer info om covid-19 hänvisar vi till tel. 113 113. 

Vänligen Pernilla, Susanne & Kirsi med personal


Handsprit