Inpuls fyller 20 år – satsar 30 miljoner på ny träningsanläggning

Inpuls i Luleå har sedan starten 1999 ständigt utvecklats och tänkt nytt. Inför 20-års jubileet storsatsar ägarna på en födelsedagspresent som tar Inpuls till nästa nivå: en toppmodern träningsanläggning, anpassad för att erbjuda det bästa inom träning och hälsa.

–De senaste 10 åren har varit fantastiska i lokalerna på gamla Biblo och i Shopping. Nu är det dags för nästa steg i Inpuls utveckling. Vi ser fram emot att samla hela verksamheten under ett tak och flytta in i de nya lokalerna i början av 2019, säger Kirsi Poikela, entreprenör och delägare Inpuls.

Flyttlasset går till Strand Galleria, där Inpuls kommer förfoga över hela nedre plan, en yta på nästan 3000 m2

Mer av allt på nya Inpuls
–Dagens populära träningsformer kräver ytor och vi vill ge våra medlemmar det allra bästa förutsättningarna att utvecklas och trivas hos oss. Det betyder mer av allt: större plats för gruppträningen, där cirkelpass, yoga och nya digitala format behöver utrymme. Det blir även mer ytor för gymträning med de senaste redskapen både inom fria vikter och gymmaskiner, berättar Pernilla Forsberg, entreprenör och delägare Inpuls.

Och det är medlemmarna som står i fokus när Inpuls satsar. Många har varit Inpuls trogna sedan starten 1999.

 Mitt i hjärtat av Luleå
–Våra medlemmar och Luleborna ligger i framkant och satsar stort på sin hälsa och sitt välbefinnande. Det vill vi stötta genom att erbjuda det bästa. Vi vet att våra medlemmar även ställer krav på enkelhet och flexibilitet. Nya Inpuls kommer ha öppet från klockan fem på morgonen till 23 på kvällen. Flytten till hjärtat av Luleå centrum innebär även bättre parkeringsmöjligheter och närhet till bussarna på Smedjegatan, säger Susanne Westerlund, entreprenör och delägare.

Utvecklar centrumkärnan
Diös välkomnar Inpuls som nya hyresgäster i Strand Galleria, en satsning som är en del i utvecklingen av Luleå centrum.

–Det känns riktigt roligt att kunna erbjuda Inpuls nya lokaler mitt i centrala Luleå, i Strand. Det blir ett mycket bra komplement till utbudet i gallerian. Diös strategi med att utveckla våra fastigheter i centrum handlar om att bidra till ökad attraktivitet och att fler personer vill röra sig i stan, säger Johan Lång, affärschef, Diös.

Fakta Inpuls:
Inpuls Träning i Luleå AB ägs sedan 1999 av Pernilla Forsberg, Kirsi Poikela och Susanne Westerlund
Omsättning 2017: 13,8 milj
Antal anställda: 9
Tidplan: Inflyttning i nya lokaler i Strand galleria 1 januari 2019.

För mer information, kontakta
Susanne Westerlund, delägare Inpuls, tel 070-685 24 00

Strand trio