Näringslivspris 2011
En glad trio fullkomligt strålar efter beskedet.

Näringslivspris 2011

I samband med landstingsfullmäktiges höstmöte den 13 oktober gemensamma näringslivspris för 2011 ut. Priset går till Pernilla Forsberg, Kirsi Poikela och Susanne Vesterlund på Inpuls Träning i Luleå AB.

Motivering

Pernilla Forsberg, Kirsi Poikela och Susanne Vesterlund är grundare och ägare av Inpuls Träning i Luleå AB. De har framgångsrikt skapat och utvecklat ett nytt sätt att driva friskvårdsverksamhet där kundens behov står i centrum. Inpuls har ett brett utbud med många olika aktiviteter inom hälsa och friskvård.

Företagets framgång bygger på hårt arbete med att skapa en kreativ miljö där olika åldersgrupper och olika typer av människor känner sig välkomna. Inpuls har fördubblat sin omsättning från 2007 genom goda kontakter och nätverk vilket har gett nya kunder och en ständig utveckling med nya hälso- och friskvårdsprodukter. Företaget har en miljöprofil som de använder i det dagliga arbetet för att minska miljöpåverkan.

Ägarna har förmågan att se företagandet långsiktigt och omvärldsbevakning är en naturlig del i det löpande arbetet. De har också skapat en ny typ av ledarskap där arbetsmiljö och kompetenshöjning för de anställda prioriteras vilket i sin tur har skapat en mycket vänlig miljö för kunderna. Ägarna har tidigare uppmärksammats och tilldelats hjärnbalken som "Årets unga företagare" i Luleå.

Pernilla Forsberg, Kirsi Poikela och Susanne Vesterlund är bra förebilder för andra i vårt län som vill starta och utveckla företag