Kos here we come!

Nu är det dags för en ny träningsresa till solen. Den här gången åker vi till pittoreska Kos och hotell Marmari Beach By Atlantica endast 20 minuter transfertid från flygplatsen. Researrangör är TUI och vi flyger med SAS. Vi lämnar Luleå fredag 11 maj kl 06.05 och landar på Kos 11.35. Vi reser tillbaka fredag 18 maj 12.35, åter i Luleå 16.05.

Kos träning

Följ med oss till värmen och gemenskapen. Träna, skratta, sola och njut av ett glas rosé vid poolen. Som vanligt erbjuder vi ett smörgåsbord av träningspass så att du själv kan välja vad, hur mycket och hur hårt du vill träna!

Kos hotell

I år erbjuder vi er och reser med tre välkända och erfarna instruktörer. Malin Winberg, Inpuls och Les Mills stjärna, Malin utmanar oss i Sh`Bam, BodyJam, BodyVive och aerobic i alla former samt funktionell träning. Linda Lundbäck-Andersson, energikicken nummer 1. Linda tar oss ut på löpträning och promenader. Hon guidar oss genom SomaMove och peppar oss på de funktionella passen. Sebastian Wallon Evanne, Luleås yogaguru som hämtar sin inspiration från New Yorks trendiga kvarter. Sebastian lämnar ingen oberörd och ger från sitt hjärta och själ i varje pass. Vi erbjuder också PT Smallgroup med fokus på löpteknik, rörlighet och styrka. 

Bokning sker på: http://www.trippus.net/Inpuls träningsresa 2018
Sista anmälningsdag 11 december 2017

Kos bar

Rhodos sten

Kos topbild