Rhodos here we come again!
Nu är det dags för en ny träningsresa till solen. Den här gången återvänder vi till vackra Rhodos och hotell Sunprime Miramare Beach endast 4,5 km från Rhodos stad. Researrangör är Ving. Vi lämnar Luleå onsdag 10 maj kl 10.00 och landar på Rhodos kl 15.30. Från flyget är det bara 15 min transfer till hotellet. Vi reser tillbaka ons 17 maj kl 05.15 och landar åter i Luleå kl 09.15.

Rhodos grupp
Följ med oss till värmen och gemenskapen. Träna, skratta, sola och njut av ett glas rosé vid poolen. Som vanligt erbjuder vi ett smörgåsbord av träningspass så att du själv kan välja vad, hur mycket och hur hårt du vill träna!

"Rhodos
Nytt för i år är att vi lagt till 2st föreläsningar samt PT Smallgroup med specifikt fokus på bl a löpteknik, rörlighet, rehab och styrka. Självklart kommer vi även att köra våra omtyckta dansklasser som Aerobic, Zumba, Sh`Bam, Disco, Bollywood, Showdans och Afro. De populära gruppträningspassen Cirkelträning i alla former som Tabata, HIT, Crossbox och Parcirkel är naturligtvis med på schemat samt Core, Yoga, SomaMove och enbart till er Bootylicious . Varje morgon erbjuds en joggingtur tillsammans med instruktör ca 30-45 min. Längre turer göres på egen hand.

Bokning sker på: http://www.trippus.net/Inpuls
Sista anmälningsdag 25 november 2016

Rhodos sten

Rhodos _hotellet1