Linda K

Linda Karlsson är specialiserad på träning för kvinnor under och efter graviditeten och har både personliga erfarenheter och en lång rad utbildningar inom området.

Hon står bakom koncept som vänder sig till mammor och barn, som MOMi ABS och MixTrix. Nu flyttar hon över all sin verksamhet från "Rockstadia - för din framtida hälsa" till Inpuls. Kul tycker vi!

Linda har ett genuint och brinnande intresse för att utveckla människors träning och hälsa och hon är ett riktigt energipaket som sprider massor av positiv energi omkring sig.

Hon har själv tränat och tävlat i brottning på hög nivå och hon är ledare inom Råneå brottarklubb. Under åren har hon gått en rad utbildningar och kurser för att träna och instruera nyblivna mammor och hon är licensierad PT för att träna gravida. På meritlistan finns dessutom en finalplats i TV4:s direktsända eldsjälsgala i kategorin "Årets unga ledare".

På Inpuls kommer Linda att erbjuda följande träning:

MOMi ABS  - gruppträning efter graviditeten. Prestart fem fredagar under november-december. Första passet fredag 7 november kl 11-12. Drop-in, men för att vara säker på att få en plats kan du boka dig i receptionen Bibblo.

Pris per gång: 50 kr (Inpuls-medlemmar), 100 kr (ej medlemmar). Bokade grupper och drop-in startar vt 2015.

MixTrix - Aktiva barn - Koncept framtaget av "Rockstadia- För din framtida hälsa". Filosofin grundar sig i att alla barn ska uppmärksammas, barnen ska känna glädje vid fysisk aktivitet samt på ett lekfullt sätt involveras i en aktiv livsstil."

Gruppträning för "äldre barn". Funktionell träning, rörlighet, koordination, styrka, smidighet, pulshöjande och träningsglädje i grupp. Startar vt 2015.

Force Wrestling - Gruppträningspass framtaget av Linda. Målsättningen är att få in den allsidiga träningen på gym. Här finns alla de bästa bitarna av brottningen. Alla kan delta oavsett tidigare träningserfarenhet. Funktionellt, 3D träning, rörlighet, smidighet, pulshöjande intervallträning och styrka.

Personlig träning
Licensierad PT för att träna gravida och efter graviditet.

Mottagning av Mamma Mage  - Konsultation av din mage, hjälp med mätning av en eventuell magmuskeldelning (diastas), men också aktivering av den djupa bålmuskulaturen.

"Kvinnomagar"  - För alla kvinnor som vill stärka sina magar och skapa sitt hälsosammaste jag genom sund träning och kosthållning samt ett helhetstänk.

Personlig träning kan bokas direkt hos Linda från november 2014.

Linda når du via e-post  lindak@inpuls.nu, eller på 070- 366 90 88.