les mills virtual 600 xNYHET på Inpuls 2019 med beräknad start vecka 5.

LES MILLS VIRTUAL
Snart utökar vi både vårt utbud och antalet pass/vecka: Les Mills Virtual sker med inspiratörer på en stor bildskärm i salen under schemalagda tider, vilket ger dig möjlighet att kunna få en ledarledd klass under dygnets nästan alla timmar! Ett perfekt komplement till din övriga träning. Passen kommer du att kunna boka som vanligt via web/app fyra dygn i förväg.


Följande pass kommer att finnas i vårt virtuella utbud:
BODYBALANCE virtual - En perfekt mix av pilates, yoga och tai chi som bygger upp din funktionella styrka, ökar din rörlighet och balans.

BODYCOMBAT virtual -  Ett pass med massor av kraft och energi där du kan leva ut dina kampsportsdrömmar och ha kul! Till drivande musik och med effektiva tekniker från karate, taekwando, kung fu, kickboxing, muay thai och tai chi utmanar du din fantasimotståndare. Släpp loss fightern i dig!

BODYPUMP virtual - 
Här tränar du upp din styrka och uthållighet i hela kroppen på ett enkelt men utmanande sätt. Vi jobbar med skivstång och viktplattor enligt Les Mills koncept.

CXWORX virtual - 
Du använder framförallt din kropp som redskap, men även exempelvis gummiband och viktplattor för att öka din muskelstyrka. Övningarna i detta pass hjälper dig framförallt att stärka bålmuskulaturen och de muskler som kopplar ihop över- och underkropp.

GRIT CARDIO virtual - Maximera din kondition med hjälp av högintensiv intervallträning. Här använder du din egen kroppsvikt för att öka träningseffekten. Musik och rörelser ger dig effektiv träning som förbättrar din syreupptagning, styrka och uthållighet. Du kommer att ge allt och lite till!

GRIT PLYO virtual - Passet är uppbyggt av rörelser som ökar din spänst. Du använder en steplåda och ibland även en viktplatta för att öka intensiteten och belastningen. Drivande musik får dig att ta din träning till en ny nivå. Bli starkare, snabbare och mer explosiv!

GRIT STRENGTH virtual - Här använder vi skivstång, viktplatta samt steplåda för att öka effekten av din träning. Programmet är designat för att bygga upp din muskelstyrka. 

LES MILLS BARRE virtual - Detta är ett effektivt pass som är utformat för att forma och tona dina muskler. Passet är inspirerat från balett, yoga och funktionell träning. Du tränar rörelser som ger dig: styrka, kroppskontroll, bålstabilitet, rörlighet och balans samt kommer förbättra din hållning. Obs! Detta är ingen dansklass...

SH`BAM virtual - 
En enkel, rolig och fullkomligt galen dansklass till medryckande hits och  "dancemoves" i varierande stilar. Ett pass för alla, även om dans kanske inte är vad du brukar träna i vanliga fall. Let´s go with the flow!

Samtliga klasser är på engelska.