• 2533

  Tobias Granström

  Tobias är ett socialt geni. Hans träningsfilosofi bygger på glädje och inspiration. Allt för att din träning ska bli bestående och utvecklande.
  Han hjälper dig till att skräddarsy ett upplägg och sätta upp realistiska mål som motsvarar din livssituation, önskemål och behov.  När ni tränar med Tobias kommer förståelsen och kunskap om träning och hälsa att öka, vilket kommer att motivera dig ännu mera. En fantastisk löpare och bäst på funktionell träning.

  E-post: tobias@inpuls.nu 
  Mobil: 070-232 90 76

 • 4593

  Johan Kerttu

  Johan studerar till fysioterapeut vid Luleå Tekniska Universitet och älskar att få använda och dela med sig av den kunskapen han förvärvar där. Johans främsta intresse är tyngdlyftning. Med hans tränarutbildning från det Svenska tyngdlyfningsförbundet så brinner han för funktionell träning som stärker hela kroppen. Hans största fokus är att skapa glädje tillsammans med hårt arbete under varje träningspass där individen står i centrum. För Johan är träning inte ett hundrameterslopp utan ett långt marathon där goda framsteg och bakslag går hand i hand i resan mot ett ökat välbefinnande.

  E-post: kerttu.johan@gmail.com

 • 2720

  Sofia Henriksson

  För att få kroppen i balans arbetar Sofia med strukturella problem i leder och muskler, det emotionella och mentala samt med det näringskemiska som en helhet. Med alla tre delar i balans fungerar kroppen på ett mer optimalt sätt och träningsresultaten kommer till nya nivåer. Träningen i gymmet är baserad utifrån dina individuella mål, tester och analyser för att få så optimala resultat som möjligt.

  Sofia är licensierad Personlig tränare och Fysiopraktor®, Sportkinesiolog och Träningsterapeut.

  E-post: sofia@inpuls.nu
  Mobil: 073-1802768

 • 4592

  Malin Winberg

  Malin är utbildad Personlig Tränare och har tagit sin licens hos välrenommerade The Academy i Stockholm. Träningsglädje är A och O. Med kunskap och positiv energi vill hon inspirera och motivera fler till att ta träningen till nästa nivå. Det kan handla om att lära sig grunder för styrketräning och att våga träna i gymmet, att lägga upp en plan för att komma igång igen efter ett uppehåll eller att få hjälp med att ta träningen till nästa nivå. Malin är också instruktör för gruppträning och håller många olika typer av klasser. Grundutbildningen som gruppträningsinstruktör har hon via SAFE Education, inriktning mot funktionell träning. Med Malin som Personlig Tränare är det ditt mål och dina förutsättningar som är i fokus och ni jobbar långsiktigt för att nå dit.

  E-post:
  malin@inpuls.nu
 • 4175

  Linda Lundbäck Andersson

  Linda inspirerar dig till att nå dina mål genom sin breda kompetens inom träning, kost och sömn/återhämtning. Allt efter ditt önskemål. Hon hjälper dig att töja på din gräns så att du blir piggare, gladare, sover bättre och kan hålla en kost som gör att du aldrig känner dig hungrig. Med mat med hög energitäthet och lågt kaloriinnehåll kan du äta mycket och känna en enorm ork och energi som gör att du klarar vardagen och den träningen du vill utföra. 

  Personligtränare
  Idrottskonsulent Elit
  Kostrådgivare
  Isocoach
  SPA & Hud terapeut
  Gruppträningsinstruktör

  E-post: linda@du2.nu
  070-514 40 80