• 2533

  Tobias Granström

  Tobias är ett socialt geni. Hans träningsfilosofi bygger på glädje och inspiration. Allt för att din träning ska bli bestående och utvecklande.
  Han hjälper dig till att skräddarsy ett upplägg och sätta upp realistiska mål som motsvarar din livssituation, önskemål och behov.  När ni tränar med Tobias kommer förståelsen och kunskap om träning och hälsa att öka, vilket kommer att motivera dig ännu mera. En fantastisk löpare och bäst på funktionell träning.

  E-post: tobias@inpuls.nu 
  Mobil: 070-232 90 76

 • 2720

  Sofia Henriksson

  För att få kroppen i balans arbetar Sofia med strukturella problem i leder och muskler, det emotionella och mentala samt med det näringskemiska som en helhet. Med alla tre delar i balans fungerar kroppen på ett mer optimalt sätt och träningsresultaten kommer till nya nivåer. Träningen i gymmet är baserad utifrån dina individuella mål, tester och analyser för att få så optimala resultat som möjligt.

  Sofia är licensierad Personlig tränare och Fysiopraktor®, Sportkinesiolog och Träningsterapeut.

  E-post: sofia@inpuls.nu
  Mobil: 073-1802768

 • 2701

  Linda Karlsson

  Linda är specialiserad på träning för kvinnor under och efter graviditeten, hon är även Certifierad MammaMage tränare "Få bort mammamagen - oavsett barnens ålder" och licensierad PT för gravida. Här är ett riktigt energipaket som har ett genuint och brinnande intresse för att utveckla människors träning och hälsa. Lindas träningsbakgrund grundar sig i brottningen, där hon själv varit aktiv och tävlande under många år, men hon har även haft ett stort engagemang som tränare och ledare. Genom åren har hon gått en rad utbildningar och kurser inom träning under och efter graviditeten adderat med hennes egna erfarenheter.

  E-post: lindak@inpuls.nu
  Mobil: 070- 366 90 88

 • 2535

  Magdalena Hallöf

  Magda är utbildad idrottslärare med friluftsprofil, licensierad personlig tränare och kostrådgivare samt mångfacetterad gruppträningsinstruktör inom många olika träningsmetoder (dansklasser, GRIT, PSI för att nämna några). Coach i Weight trainer. Hennes passion är att förmedla träningsglädje och en hälsosam livsstil för att uppnå en stark o allsidigt tränad kropp. Det ska kännas kul/skönt/bra att träna därför använder hon allt hon har med sig från gym och gruppträning för att skapa glädje, motivation och framförallt ge resultat. 

  Magda tror på att hitta en livsstil och inte en diet.
  En plan, inte "träning"
  En vana och inte en trend.

  E-post: magda@inpuls.nu

 • 4503

  Samuel Sundberg

  Vårt unga stjärnskott Samuel har ambitionen att hjälpa så många som möjligt till att hitta balansen till en god och hälsosam livsstil. Samuels träningsfilosofi handlar om att sträva efter att bli den bästa versionen av sig själv. Det behöver inte innebära visuellt. Utan främst för att alltid trivas i sig själv och aldrig behöva känna sig begränsad. Samuel rör sig därmed inte bara mot en viss specifik kundgrupp. Eftersom att Samuel brinner för allt som har med funktionell och traditionell styrketräning att göra så berör han alla kundgrupper oavsett mål.

  E-post:samuel@inpuls.nu
  Mobil: 076-779 01 41

 • 4175

  Linda Lundbäck Andersson

  Linda inspirerar dig till att nå dina mål genom sin breda kompetens inom träning, kost och sömn/återhämtning. Allt efter ditt önskemål. Hon hjälper dig att töja på din gräns så att du blir piggare, gladare, sover bättre och kan hålla en kost som gör att du aldrig känner dig hungrig. Med mat med hög energitäthet och lågt kaloriinnehåll kan du äta mycket och känna en enorm ork och energi som gör att du klarar vardagen och den träningen du vill utföra. 

  Personligtränare
  Idrottskonsulent Elit
  Kostrådgivare
  Isocoach
  SPA & Hud terapeut
  Gruppträningsinstruktör

  E-post: linda@du2.nu
  070-514 40 80