• 2533

  Tobias Granström

  Tobias är ett socialt geni. Hans träningsfilosofi bygger på glädje och inspiration. Allt för att din träning ska bli bestående och utvecklande.
  Han hjälper dig till att skräddarsy ett upplägg och sätta upp realistiska mål som motsvarar din livssituation, önskemål och behov.  När ni tränar med Tobias kommer förståelsen och kunskap om träning och hälsa att öka, vilket kommer att motivera dig ännu mera. En fantastisk löpare och bäst på funktionell träning.

  E-post: tobias@inpuls.nu 
  Mobil: 070-232 90 76

 • 4593

  Johan Kerttu

  Johan studerar till fysioterapeut vid Luleå Tekniska Universitet och älskar att få använda och dela med sig av den kunskapen han förvärvar där. Johans främsta intresse är tyngdlyftning. Med hans tränarutbildning från det Svenska tyngdlyfningsförbundet så brinner han för funktionell träning som stärker hela kroppen. Hans största fokus är att skapa glädje tillsammans med hårt arbete under varje träningspass där individen står i centrum. För Johan är träning inte ett hundrameterslopp utan ett långt marathon där goda framsteg och bakslag går hand i hand i resan mot ett ökat välbefinnande.

  E-post: kerttu.johan@gmail.com

 • 2720

  Sofia Henriksson

  För att få kroppen i balans arbetar Sofia med strukturella problem i leder och muskler, det emotionella och mentala samt med det näringskemiska som en helhet. Med alla tre delar i balans fungerar kroppen på ett mer optimalt sätt och träningsresultaten kommer till nya nivåer. Träningen i gymmet är baserad utifrån dina individuella mål, tester och analyser för att få så optimala resultat som möjligt.

  Sofia är licensierad Personlig tränare och Fysiopraktor®, Sportkinesiolog och Träningsterapeut.

  E-post: sofia@inpuls.nu
  Mobil: 073-1802768