Löpning/Styrka


löpning_styrkaEXTRAINSATT utomhusträning på vårt schema from 16 maj! Passen bokas som vanligt via web/app och är självklart GRATIS för dig som Inpulsmedlem!

Läs mer

Träningsresa Rhodos 2017

Rhodos _hotellet1Rhodos here we come again!
Nu är det dags för en ny träningsresa till solen. Den här gången återvänder vi till vackra Rhodos och hotell Sunprime Miramare Beach endast 4,5 km från Rhodos stad....

Läs mer

Vi firar dubbelt på Inpuls Shopping

Shopping 4_webb _600x 400

Lördag 24 oktober 2015 kl 10-16 fyller Shopping 60 år och vi firar 4 år i huset. Kom och träna gratis och passa på att köpa träningskort för 7 månader, men du betalar endast för 6 månader.* Kortet börjar gälla från den här dagen.

Läs mer

Rosa Oktober 2015

Daaans

Fyra lördagar i oktober lägger vi in extra roliga happyningspass! Passen kostar 100 kr/st, pengarna går oavkortat till "Rosa Oktober - Stiftelsen mot bröstcancer i Luleå".

Läs mer

Kom igång Bootcamp. Ny grupp!

Kom igång Bootcamp

Under fem veckor får du i grupp träna tillsammans med våra fantastiska instruktörer. Under tio träningspass får du massor av inspiration och motivation som gör dig stark, smidig och välmående.

Läs mer

Triathlon med Andreas och Mikael

Triathlon

Välkommen på en gratis föreläsning om triathlon och presentation av upplägget inför triathlongruppen som startar i februari. Torsdag 29 januari kl 18.30-19.30 på Inpuls Bibblo. Alla är välkomna!

Läs mer

Öppet hus onsdag
22 oktober kl 16-20

Inpuls Shopping fyller 3 år! Det firar vi med snittar och rosa bubbel (alkoholfritt). Dj finns på plats och våra personliga tränare Lasse och Magda bjuder på Small Group-pass. Passa även på att köpa årskort och Small Group-paket till extra bra priser...

InpulsShopping3ar

Läs mer

Rosa lördags-pass 2014

Bröstcancerfonden
Tre lördagar i oktober lägger vi in extra roliga happeningpass!
Passen kostar 100 kr/st, pengarna går oavkortat till Rosa Oktober - Stiftelsen mot bröstcanser i Luleå.
Bokning och betalning (betalas vid bokning) sker i receptionen.

DUBBELT UPP
För varje hundralapp vi får av dig - så skänker vi från Inpuls också 100 kronor.

Läs mer

Inspirationskväll med Amanda

Inspirationskväll med Amanda

Måndag 25 augusti 2014 kl 18.45 på "Lillan" (nedanför Inpuls Bibblo).

Vill du göra en förändring i ditt liv, men känner att du inte har självförtroendet eller inspirationen att genomföra det? Nu har du chansen att med hjälp av Amanda kliva utanför din komfortbox, utvecklas och växa som människa.

Läs mer

Träna triathlon med oss i sommar!

Triathlon juli 2014

Alla är välkomna och det kostar inget.

Under fem tisdagar, med start 15 juli, har du som är nyfiken på triathlon möjlighet att testa de olika grenarna som ingår. Nybörjare eller mer rutinerad spelar ingen roll. Du behöver inte vara medlem i Inpuls, det kostar ingenting och du behöver inte anmäla dig i förväg. Alla är välkomna!

Läs mer

Nyfiken på personlig träning?

Nyfiken på PT

Välkommen till Elite hotell, måndag 12 maj kl 19-20.
Kom och träffa våra personliga tränare som alla har olika inriktningar och specialkunskaper. Vi bjuder på en macka och kaffe/te. Ta gärna med en vän! Läs mer och anmäl dig >

Läs mer

InChange – föreläsning på Inpuls Bibblo 27 jan kl 19.

Ta första steget till en förändring!
Det här är en föreläsning för dig som är beredd att kliva ur komfortzonen. Genom att börja träna, äta bättre och helt enkelt bli din egen bästa vän som peppar och uppmuntrar kan du nå långt. Och mer än du tror kan förändras. Föreläsningen vänder sig till både föräldrar och ungdomar mellan 14 och 19 år.

 

Läs mer

Gyminstruktion

Kostnadsfria gyminstruktioner

Har du skaffat gymkort hos oss utan att ta del av våra kostnadsfria gyminstruktioner? Passa på att boka in en gyminstruktion idag. Du får en kortare konsultation samt genomgång av basövningar och maskiner på gymmet.

Läs mer

Rosa oktober

Rosa oktober

Varje lördag under oktober månad kommer vi att lägga in ett roligt "happyningspass"! Passen kommer att kosta 100 kr/st, pengarna går oavkortat till Cancerfonden! Hjälp oss hjälpa! Bokning/betalning sker i receptionen

Läs mer

Tänk på

Du som är helt ny Inpuls medlem och ska gå på Indoor walking och spinning tänk på att komma cirka 10 minuter före passet.

Läs mer

Grundteknik Yoga

Nu har du möjlighet att under 5 tillfällen (60 min/gång) under september och oktober månad lära dig grunderna i Yoga .

Läs mer

Kom igång

Kom igång

Under fyra veckor får du i grupp träna tillsammans med en coach. Under åtta träningspass hjälper vi dig att hitta den träning som passar dig. Målet med kursen är att du ska hitta glädje och motivation i din träning.

Läs mer

Luleå hamnfestival 2013

Luleå hamnfestival 2013

Träna med Inpuls på Luleå Hamnfestival lördag 13 juli 2013. Starta dagen på bästa sätt i Luleås egna Central Park, Stadsparken. ALLA är välkomna, ingen föranmälan och det finns gott om plats. Så ta med dig din bästa vän, mamma, grannen, mannen eller barnen och kom och delta i Luleås största träningspass!

Läs mer

Ny app

Ladda ner Inpuls nya bokningsapp för både iOS och Android får bokning av pass 

Läs mer

Våga träna tungt

Våga träna tungt

Börja nya året med en inspirerande föreläsning med världsmästaren i Bodybuilding Lisbeth Grape "Våga träna tungt". Torsdag 3 jan 2012 kl 18.00, ca 45 min, på Inpuls Bibblo. 

Läs mer

Nya barnrummet är klart!

Nu har vi öppnat vårt nya barnrum en trappa ner där barnen kan roa sig medan föräldrarna tränar! Barnrummet är bemannat måndag - torsdag kl 16.50-19.50. Lördag 1, 8 och 15 december 2012 gäller kl 9-12. Efter jul gäller nya tiden. Välkomna ner!

Läs mer

Vi firar 1 år

Vi firar 1 år

Inpuls Shopping fyller 1 år 22 oktober - Det ska vi fira !
Köp ditt årskort* från 22 oktober-5 november 2012 så bjuder vi på första månaden samt hela medlemsavgiften (Värde upp till 1069:-) .

Adm. avgift tillkommer på 199:-.
Vi hänvisar till Inpuls Bibblo vid köp av kort

Läs mer

Nominerade till Årets företag i Norrbotten

Nominerade till Årets företag i Norrbotten

Inpulstjejerna Pernilla Forsberg, Kirsi Poikela och Susanne Vesterlund från Luleå har utsetts till Årets företagare i Norrbotten.De blir därmed också representanter för Norrbotten i riksfinalen som avgörs den 12 oktober 2012.

Läs mer

Tjejerna i fokus - killarna på menyn

Tjejerna i fokus - killarna på menyn är det lördag 6 okt 2013 kl 9-16

Hela oktober finns mycket att glädjas över. Vi firar 5 år på Inpuls Bibblo och 1 år på Inpuls Shopping. Vi firar också att vår Pernilla är och att vi har möjligheten att hjälpa cancerforskningen framåt.Det här betyder så mycket för oss att vi gärna vill bjuda in dig och alla du känner att fira tillsammans med oss.

Med Rosa Bandet-kampanjen är tjejerna i fokus hela oktober, men vi har valt att fokusera extra mycket på rosa just den här dagen. Vi bjuder på en meny av prova-på-pass med enbart killar som ledare och vi har massor av erbjudanden får både tjejer och killar.

Välkommen till oss och ta gärna med alla du känner!

 

Läs mer

Inpuls Triathlon

Inpuls Triathlon

Äntligen dags att boka in 2012 års Inpuls Triathlon med Henrik, Malin W och Anna Gustafsson ! De guidar er lördag 13 oktober mellan kl 12-15 i Body Pump, spinning och PSI.

Läs mer

Stora fettförbränningsdagen 23 april

23april

Du hinner fortfarande till Beach 2012! Vi visar hur du effektivt slimmar formerna med våra inspirerande föreläsningar och roliga pass. Kom och lyssna och träna - visa vem som har kontrollen över din kropp måndag 23 april mellan kl 16-21 på Inpuls bibblo.

Läs mer

Nominerade till Årets företagare

Vi är så stolta att Inpuls är nominerade till Årets företagare 2012 av Luleå näringsliv.  Årets företagare är en av sex priskategorier i den prestigefyllda Hjärnbalken, en symbol för positivt företagande i Luleå. Nu håller vi tummarna när vinnare koras på Luleå näringslivs prisgala den 11 maj i Kulturens hus.

Läs mer

Fik blir gym !

Allas vår Bitte som drivit fiket & Fräsch stängde igen sin verksamhet i fredags. Vi tackar för ett suveränt samarbete och önskar henne lycka till på vägen. Samtidigt är vi glada att hon fortsatt är med oss som hälsovägledare för Xtravaganza. Lycka till Bitte, även om vi kommer sakna dina underbara smoothies och mackor m.m. !
Under vecka 13 2012, i slutet på mars, räknar vi med att inviga Easy line från Tecno gym där Bitte hade sitt fik. I de maskinerna kör du cirkel träning, individuellt eller i grupp med övningar för hela kroppen. Mer info kommer.    

Läs mer

Träna bättre 2012

Träna bättre 2012

Tema föreläsningar "Träna bättre 2012" torsdag 8 mars kl 19.30. Temat för kvällens föreläsning är bålträning.

  • Varför tränar vi bålen
  • Vilka funktioner har musklerna kring bålen
  • Finns det några skaderisker
  • Tips på träningsupplägg
  • Fri entré,
  • Boka dig i receptionen, begränsat antal platser 

 

 

 

 

 

Läs mer

Må bättre i axlar och nacke

Vi håller återigen en föreläsning om träning, denna gång ett hett ämne som är anledningen till att många tränar på gym idag - stelhet och svaghet i axlar och
nacke, hur ska man träna rätt för att öka rörlighet och styrka? Hållning och styrka i denna delen av kroppen är viktig för att undvika problem vid till exempel ett stillasittande arbete.
gratislogo

Vi håller till på Inpuls kyrkogatan mellan 19:30-20:30 torsdagen den 23 februari 2012.

Läs mer

Barn och övervikt

Hur kan du som förälder hjälpa ditt barn på rätt sätt? Välkommen till ett kostnadsfritt seminarium den 21 februari 2012 kl.19.00 i skolrestaurangen på Bergskolan, Blockvägen 1 på Bergnäset i Luleå. Dr. Hanna Viklund, barnmottagningen i Piteå föreläser om barn och övervikt. Anmälan görs på www.mulligabarn.se. Ett arrangemang i samarbete med Scandic hotel och Inpuls.

Läs mer

Inpulsloppet 2012

Den 20-21 januari 2012 arrangerar vi vår första utomhustävling. Loppet går i Antnäs BK:s välpreparerade skidspår.Ta chansen att vara med i ett unikt 40 km seedninglopp till Vasaloppet som en kvällstävling i elljus på fredagen. Det kommer att finnas musik, uppvärmning och massage som på storloppen.
 
 

Läs mer

Vinnande hudvård

Spamorgon

Välkommen till en morgon söndag 27 nov kl 9-11 2011 fylld med avslappnande livskvalité ! Starta dagen med att ge både insidan och utsidan av kroppen något gott till frukost.

Läs mer

Upptäck Inpuls x 2 !

Upptäck Inpuls x 2 !

Inpuls öppnar dörrarna på vid gavel och bjussar på träningen i båda våra träningsanläggningar 21-27 november 2011. Så passa på: ta med bästa polaren, din bättre hälft eller jobbarkompisarna och lär känna grymma, trevliga och personliga Inpuls.

Läs mer

Inpuls + Shopping = Sant !

Inpuls + Shopping = Sant !

Du är bjuden på bröllop, nu på lördag den 22 oktober 2011 kl 10-16.
Kom till Shopping och fira stans coolaste giftermål.
Upplev den lyckliga combon av hälsa och handel.
Det är lite som handen i handsken, som mjölk i kaffet, som kärlek och kyssar. Välkommen!

 

Läs mer

Näringslivspris 2011

Näringslivspris

Näringslivspris 2011

I samband med landstingsfullmäktiges höstmöte den 13 oktober delas landstinget och Almi Företagspartners gemensamma näringslivspris för 2011 ut. Priset går till Pernilla Forsberg, Kirsi Poikela och Susanne Vesterlund på Inpuls Träning i Luleå AB.

 

 

Läs mer

Vi älskar våra medlemmar !

Träningsfest lördag 8 oktober 2011 kl 11-15

Kära medlemmar, vi vill fira lördagen med Dig och Dina kära med fri träning på Inpuls. Detta gäller både gym& gruppträning.

 

Läs mer

Malin och Karin tappade sammanlagt 30 kg på 3 månader

Enligt Livsmedelsverket är idag hälften av alla vuxna män, drygt en tredjedel av alla kvinnor och vart femte barn överviktiga eller feta. Förutom att många upplever sin vikt som ett problem som har med utseendet att göra kan även fetma öka risken för att man ska drabbas av olika sjukdomar. Idag ser vi att allt fler tar tag i sin situation och verkligen bestämmer sig för att göra något åt den. Två som gjort precis just det är Karin Abrahamsson och hennes systerdotter Malin Patomella som i mars anmälde sig till Inpuls populära viktminskningsprogram Xtravaganza. Resultatet lät inte vänta på sig, efter 3 månader hade de tappat hela 15 kg var och detta trots att de inte valde det mest intensiva upplägget.

Läs mer