Försommarschema 2018

Försommarschema 2017Vi släpper nu vårt Försommarschema med start 7 maj som innehåller några små förändringar. Ändringarna gäller endast gruppträning.

Läs mer

Träningsresa Kos 2018

Kos here we come!

Nu är det dags för en ny träningsresa till solen. Den här gången åker vi till pittoreska Kos och hotell Marmari Beach By Atlantica endast 20 minuter transfertid från flygplatsen...

Kos topbild

Läs mer

Vi firar dubbelt på Inpuls Shopping

Shopping 4_webb _600x 400

Lördag 24 oktober 2015 kl 10-16 fyller Shopping 60 år och vi firar 4 år i huset. Kom och träna gratis och passa på att köpa träningskort för 7 månader, men du betalar endast för 6 månader.* Kortet börjar gälla från den här dagen.

Läs mer

Gyminstruktion

Kostnadsfria gyminstruktioner

Har du skaffat gymkort hos oss utan att ta del av våra kostnadsfria gyminstruktioner? Passa på att boka in en gyminstruktion idag. Du får en kortare konsultation samt genomgång av basövningar och maskiner på gymmet.

Läs mer

Ny app

Ladda ner Inpuls nya bokningsapp för både iOS och Android får bokning av pass 

Läs mer

Vi firar 1 år

Vi firar 1 år

Inpuls Shopping fyller 1 år 22 oktober - Det ska vi fira !
Köp ditt årskort* från 22 oktober-5 november 2012 så bjuder vi på första månaden samt hela medlemsavgiften (Värde upp till 1069:-) .

Adm. avgift tillkommer på 199:-.
Vi hänvisar till Inpuls Bibblo vid köp av kort

Läs mer

Nominerade till Årets företag i Norrbotten

Nominerade till Årets företag i Norrbotten

Inpulstjejerna Pernilla Forsberg, Kirsi Poikela och Susanne Vesterlund från Luleå har utsetts till Årets företagare i Norrbotten.De blir därmed också representanter för Norrbotten i riksfinalen som avgörs den 12 oktober 2012.

Läs mer

Nominerade till Årets företagare

Vi är så stolta att Inpuls är nominerade till Årets företagare 2012 av Luleå näringsliv.  Årets företagare är en av sex priskategorier i den prestigefyllda Hjärnbalken, en symbol för positivt företagande i Luleå. Nu håller vi tummarna när vinnare koras på Luleå näringslivs prisgala den 11 maj i Kulturens hus.

Läs mer

Upptäck Inpuls x 2 !

Upptäck Inpuls x 2 !

Inpuls öppnar dörrarna på vid gavel och bjussar på träningen i båda våra träningsanläggningar 21-27 november 2011. Så passa på: ta med bästa polaren, din bättre hälft eller jobbarkompisarna och lär känna grymma, trevliga och personliga Inpuls.

Läs mer

Näringslivspris 2011

Näringslivspris

Näringslivspris 2011

I samband med landstingsfullmäktiges höstmöte den 13 oktober delas landstinget och Almi Företagspartners gemensamma näringslivspris för 2011 ut. Priset går till Pernilla Forsberg, Kirsi Poikela och Susanne Vesterlund på Inpuls Träning i Luleå AB.

 

 

Läs mer

Vi älskar våra medlemmar !

Träningsfest lördag 8 oktober 2011 kl 11-15

Kära medlemmar, vi vill fira lördagen med Dig och Dina kära med fri träning på Inpuls. Detta gäller både gym& gruppträning.

 

Läs mer

Malin och Karin tappade sammanlagt 30 kg på 3 månader

Enligt Livsmedelsverket är idag hälften av alla vuxna män, drygt en tredjedel av alla kvinnor och vart femte barn överviktiga eller feta. Förutom att många upplever sin vikt som ett problem som har med utseendet att göra kan även fetma öka risken för att man ska drabbas av olika sjukdomar. Idag ser vi att allt fler tar tag i sin situation och verkligen bestämmer sig för att göra något åt den. Två som gjort precis just det är Karin Abrahamsson och hennes systerdotter Malin Patomella som i mars anmälde sig till Inpuls populära viktminskningsprogram Xtravaganza. Resultatet lät inte vänta på sig, efter 3 månader hade de tappat hela 15 kg var och detta trots att de inte valde det mest intensiva upplägget.

Läs mer