Höstschema 2018

Vi är många som längtar när den "riktiga" träningssäsongen startar efter den underbara sommar vi haft! Måndag 27 augusti är det äntligen dags för ett nytt gruppträningsschema inför hösten.
DSC_0025

Läs mer

Momi Abs

Momo abs baby
MOMi ABS: Kom igen efter graviditeten! Onsdag 19 september startar vi upp en ny grupp! -Anmäl dig nu!

Läs mer

Träningsresa Kos 2018

Kos here we come!

Nu är det dags för en ny träningsresa till solen. Den här gången åker vi till pittoreska Kos och hotell Marmari Beach By Atlantica endast 20 minuter transfertid från flygplatsen...

Kos topbild

Läs mer

Gyminstruktion

Kostnadsfria gyminstruktioner

Har du skaffat gymkort hos oss utan att ta del av våra kostnadsfria gyminstruktioner? Passa på att boka in en gyminstruktion idag. Du får en kortare konsultation samt genomgång av basövningar och maskiner på gymmet.

Läs mer

Ny app

Ladda ner Inpuls nya bokningsapp för både iOS och Android får bokning av pass 

Läs mer

Nominerade till Årets företag i Norrbotten

Nominerade till Årets företag i Norrbotten

Inpulstjejerna Pernilla Forsberg, Kirsi Poikela och Susanne Vesterlund från Luleå har utsetts till Årets företagare i Norrbotten.De blir därmed också representanter för Norrbotten i riksfinalen som avgörs den 12 oktober 2012.

Läs mer

Nominerade till Årets företagare

Vi är så stolta att Inpuls är nominerade till Årets företagare 2012 av Luleå näringsliv.  Årets företagare är en av sex priskategorier i den prestigefyllda Hjärnbalken, en symbol för positivt företagande i Luleå. Nu håller vi tummarna när vinnare koras på Luleå näringslivs prisgala den 11 maj i Kulturens hus.

Läs mer

Upptäck Inpuls x 2 !

Upptäck Inpuls x 2 !

Inpuls öppnar dörrarna på vid gavel och bjussar på träningen i båda våra träningsanläggningar 21-27 november 2011. Så passa på: ta med bästa polaren, din bättre hälft eller jobbarkompisarna och lär känna grymma, trevliga och personliga Inpuls.

Läs mer

Näringslivspris 2011

Näringslivspris

Näringslivspris 2011

I samband med landstingsfullmäktiges höstmöte den 13 oktober delas landstinget och Almi Företagspartners gemensamma näringslivspris för 2011 ut. Priset går till Pernilla Forsberg, Kirsi Poikela och Susanne Vesterlund på Inpuls Träning i Luleå AB.

 

 

Läs mer

Vi älskar våra medlemmar !

Träningsfest lördag 8 oktober 2011 kl 11-15

Kära medlemmar, vi vill fira lördagen med Dig och Dina kära med fri träning på Inpuls. Detta gäller både gym& gruppträning.

 

Läs mer

Malin och Karin tappade sammanlagt 30 kg på 3 månader

Enligt Livsmedelsverket är idag hälften av alla vuxna män, drygt en tredjedel av alla kvinnor och vart femte barn överviktiga eller feta. Förutom att många upplever sin vikt som ett problem som har med utseendet att göra kan även fetma öka risken för att man ska drabbas av olika sjukdomar. Idag ser vi att allt fler tar tag i sin situation och verkligen bestämmer sig för att göra något åt den. Två som gjort precis just det är Karin Abrahamsson och hennes systerdotter Malin Patomella som i mars anmälde sig till Inpuls populära viktminskningsprogram Xtravaganza. Resultatet lät inte vänta på sig, efter 3 månader hade de tappat hela 15 kg var och detta trots att de inte valde det mest intensiva upplägget.

Läs mer