Konferens

Här skapar ni samhörighet genom gemensamma aktiviteter och samtidigt förmedlar företagets målsättningar och visioner för det kommande året. Vill du ta fler marknadsandelar krävs det ett sammansvetsat team och träning tillsammans vet vi gör underverk för personalgruppen.

Så vill du att dina medarbetare ska må bättre på jobbet, ha mer motivation och prestera på topp kan träning tillsammans vara den pusselbit som behövs.

Vi hjälper er att skräddarsy en dag som passar ert företag, stort som litet.

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Tidigare konferenser:

Helena Bergström, HR-chef Barn- och utbildningsförvaltningen Luleå kommun

” Ett skönt avbrott i vardagen som gav oss glädje och energi. Kul att jobba i team och se hur vi kan hjälpa varandra att nå resultat. Instruktören i BOXEN såg till att alla kunde vara med utifrån sina förutsättningar, gamla och unga, vältränade och soffpotatisar. Tusen tack!"

Erika Sundvall, Supportspecialist Telia company

”Vi är jättenöjda med vår dag på Inpuls, allt var väldigt välordnat för oss. Konferenslokalen var precis lagom för vårt ändamål, jättebra service med att få lunchen levererad till loungen. Super bra yogapass, lite väl avancerat för oss nybörjare men alla klarade det ändå! En bra dag och en bra upplevelse"

Sara Haraldsson, Försäkringskassan

"Vi var supernöjda! Bra variation och upplägg då vi fick både föreläsning, lunch, ett pulshöjande pass och ett med mer styrka, samt testa på yoga. Jätterolig dag och god mat. Ville nästan ha längre träning.”