Företag

Vill du satsa mer på dina anställdas hälsa?

Låt oss hjälpa dig och ditt företag. Vi på Inpuls kan erbjuda er som företag lösningar för att stimulera personalen och därmed öka de anställdas produktivitet samt minska kostnader förknippade med ohälsa. Vi kan erbjuda ert företag ett brett utbud av träning och skräddarsydda tjänster som passar just ert föratag. Vill du veta mer? -Kontakta Camilla 

 

Vi erbjuder dig och ditt företag:

• Företagsrabatt/mängdrabatt på träningskort (minst 8 anställda)
• Slutna gruppträningspass endast för dina anställda
• Inspirationsföreläsningar
• Kroppskompostionsmätning via Inbody
• Kick Off
• Hyr vår konferenslokal med plats för 20 personer
alt. föreläsning i sal med upp till 35 personer
• AW med fullständiga rättigheter

Välbefinnande genom träning

Vi vet alla att kroppen stelnar till av flera timmar framför ett datorn och ryggen värker efter en lång dag med tunga lyft eller mindre ergonomiska ställningar på ditt jobb. Vi vet också att detta slitage påverkar vårt humör på arbetsplatsen, orken att leka med våra barn eller barnbarn på kvällar och helger samt möjligheten att utföra vardagssysslor utan krämpor. Ta därför chansen att förbättra förutsättningarna för en trivsam arbetsmiljö med bättre humör, ork och sammanhållning.

 

Läs mer

Konferens

Vad har ni för planer tillsammans med personalen?

Dina medarbetare är företagets bästa resurs och det är viktigt att visa dem uppskattning så varför inte göra något kul tillsammans.

En kick-off är en av företagets viktigaste informationskanaler och motivationshöjare.

 

Läs mer

Strandhäng

Luleås svettigaste nätverksplats!

Vårt företagsnätverk Strandhäng har gjort stor succé!
Just nu har vi paus men återkommer med startdatum inom kort.

Så här såg vårt upplägg ut under 2020 och vi hoppas på liknande då allt snart återgår till det normala:

Morgonen startar med träning 06.30- 7.45 följt av frukost från Hemmagastronomi under 15 torsdagar/fredagar. I nätverket finns endast 30 exklusiva platser. Vi tillhandahåller handduk och ren träningströja vid varje tillfälle.

Träffa andra företag och nätverka på ett lite annorlunda sätt i en skön miljö! På köpet kommer du få bättre kondition, bli piggare och få lättare att fokusera och det är bara några av hälsofördelarna med att träna! Dessutom har du chans att vinna en helggourmetpåse från Hemmagastronomi vid varje träning.

Friskvårdsbidrag

Vad är friskvårdsbidrag?

Många företag erbjuder friskvård till sina anställa i form av ett bidrag, detta kan se ut på olika sätt beroende på arbetsplats. Som anställd väljer du ut den träningsform du helst vill ägna dig åt, och så betalar arbetsgivaren hela eller delar av kostnaden upp till ett visst belopp. Du blir friskare och slipper hål i plånboken. Arbetsgivaren kan i sin tur göra avdrag för det hela så det blir en god affär för alla.

Läs mer