Gruppträning

Aerobic
AEROBIC Ett lustfyllt sätt att träna både din kondition och koordination. Här sätter instruktören sin egen prägel på passet. En härlig utmaning för både kropp & knopp.
Bodypump 600X
BODYPUMP Här tränar du upp din styrka och uthållighet i hela kroppen på ett enkelt men utmanande sätt. Vi jobbar med skivstång och viktplattor enligt Les Mills koncept.
Bodystep 600X450
BODYSTEP Enkel och tuff stepklass för dig som snabbt vill komma igång med rolig och tuff konditionsträning utan krångliga kombinationer. Vi byter övningar till varje låt. Ett effektivt, roligt och hjärtpumpande pass. Förutom konditionsträning innehåller det också en del styrka, enligt Les Mills koncept.
Booty 30 Web
BOOTY Det perfekta passet med fokus på rumpa och ben. Träningen utförs efter din egen förmåga och du bestämmer själv hur tufft du vill att passet ska bli. Avslutas med stretch. Passar alla.
Bygg Bränn 600X
BYGG & BRÄNN 45 Högintensivt intervallpass med fokus på styrka & kondition. I vår specialdesignade träningsyta finns SKILLROW™, SKILLMILL ™ samt utrustning för att uppnå resultat i form av muskeltillväxt, förbränning och ökad syreupptagning. BYGG & BRÄNN TYNGRE 60 med fokus på utveckling av styrka och teknik med bl a skivstång.
Core 600X450
CORE Fokus på muskler som stabiliserar bålen dvs rygg och mage. Utvecklar även balans och koordination. Bra att kombinera med spinning eller annan träning.
Easy 600X
EASYLINE Ett utmanande cirkelpass på maskiner där du kan anpassa träningen efter din egen nivå. Inga krångliga inställningar utan ett enkelt och effektivt pass för alla!
FCT 600X
FCT 45 min intervallträning i grupp med stationsövningar som utvecklar rörlighet, balans, styrka och kondition i härlig mix.
Grit Cardio
GRIT CARDIO 30-minuter högintensiv och explosiv intervallträning som utförs enbart med din egen kroppsvikt. Du förbättrar snabbt din kondition och tar din träning till en helt ny nivå!
Grit Les Mills Strength 600X450
GRIT STRENGTH Här använder vi skivstång, viktplatta samt steplåda för att öka effekten av din träning. Programmet är designat för att bygga upp din muskelstyrka, enligt Les Mills koncept.
IW 600X
INDOOR WALKING Ett enkelt och skonsamt konditionspass där hela kroppen aktiveras till energigivande musik! Du bestämmer själv belastningen och intensiteten på din "walker".
Pilates 600X450
PILATES Bygger upp kroppskontrollen och startar processen som leder till ökad kroppsmedvetenhet och mental balans. Stärker och förbättrar effekten av övrig träning. Ibland används olika typer av redskap som boll eller ring.
PSI 600X
PSI En kraftfull kickboxningklass för både nybörjare och avancerade deltagare. Under passet uppmanas deltagarna att med kickar och slag jobba mot en fristående säck. Boxhandskar finns att låna.
Sh Bam 600X
SH´BAM En enkel, rolig och fullkomligt galen dansklass till medryckande hits och "dancemoves" i varierande stilar. Ett pass för alla,även om dans kanske inte är vad du brukar träna i vanliga fall. Passet är förkoreograferat enligt Les Mills koncept.
Somamoves 500Px
SOMAMOVE Ordet Soma betyder kropp på grekiska. En funktionell träningsform som bl a innefattar rörlighet, styrka, koordination och kondition. Du arbetar med kroppen som ditt motstånd och underlaget som ditt redskap.
Spinning 600X
SPINNING Inomhuscykling med varierande intensitet och olika intervaller. Instruktören väljer själv hur passet byggs upp samt väljer sin egen musik som peppar dig genom berg och djupa dalar. SPINN/PUMP Passet startar med inomhuscykling i 30 minuter och avslutas 45 minuter BodyPump.
Tabata 600X450
TABATA Tuff muskulär intervallträning som bygger på tidsintervaller: 20 sek jobb - 10 sek vila. En rejäl genomkörare för hela kroppen.
Yoga 600X450
YOGA Vi skapar en muskulär balans i kroppen samtidigt som vi tränar rörlighet, styrka och balans. NYBÖRJARYOGA: Lär dig grunderna i Yoga. YINYOGA: En mjuk och stillsam yogaform med fokus på flexibilitet och rörlighet. SENSING YINYOGA: Lugn fin och inkännande yogaform som passar alla.
Zumba 600X
ZUMBA Latinamerikanska rytmer och rörelseglädje karaktäriserar denna glädjefyllda klass till vårt breda utbud. Enkel och rolig koreografi gör att passet passar alla.