Socialt

Om Inpuls

Tänk vad fort det har gått - så där som det gör när man har riktigt roligt! Under resans gång har företaget vuxit och Inpulsfamiljen har utökats med fler instruktörer och bredare koncept med inriktning på hälsa och livsstil.

Susanne Westerlund, Kirsi Poikela och Pernilla Forsberg är Inpuls ägartrio. De har varit med från begynnelsen, först som instruktörer på dåvarande Impuls och sedan 1999 som ägare av nya Inpuls. Ägarna står för bred kompetens inom hälsa och träning. Verksamheten genomsyras av den gemensamma drivkraften - träningsglädje. Det handlar om lusten att leva fullt ut på alla plan, privat såväl som i arbetslivet. Unna dig det där lilla extra du också och bli medlem på Inpuls!

- Det viktigaste vi har lärt oss på de här åren är att följa våra hjärtan. Redan från start har vi brunnit för det vi gör. Det är så mycket lättare när man, som vi, har förmånen att få jobba med det vi älskar mest. Och att ha medarbetare som delar vår passion. Utan dem skulle vi inte vara någonting, säger Susanne, Kirsi och Pernilla. 

Prisade företagare

Inpuls tilldelades Näringslivets pris 2005 för Årets Unga företagare.
Inpuls tilldelades Almi och Norrbottens läns landstings näringslivspris 2011.
Inpuls tilldelades Näringslivets pris 2012 för Årets företagare.
Inpuls tilldelades titeln Årets Gym 2019.

Fotoalbum

Träningsresor, bubbelprovningar, karaeokepass, gästinstruktörer, tävlingar, medlemsfester och så mycket mera sedan starten 1999.

Läs mer

Personalfoton

Det bästa vi har - vår personal! Här har vi samlat så många som möjligt av våra underbara profiler! 

Läs mer